FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 9. 5. 2024, svátek má Ctibor Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
LKOZ Ostrava HEMS - Kryštof 05 Jeden příspěvek | Celý strom
LKOZ Ostrava HEMS - Kryštof 05   2. 2. 2024 / 13:11
Willhelm   
LKOZ mám hotovou.
Ke stažení zde: https://willhelm.info/files/airport_LKOZ_Ostrava_K5.zip

Prezentace denního/nočního cyklu: https://mega.nz/file/tkUHQbBQ#CtHLEpI_W80854-A9XsPWSMKOx3eQc_if45T40HRB_k (optimálně zapnout repeat)
Zatím všechny moje scenerky na Gateway byly Julianem odmítnuty. Důvodem je vždy to, že používám assety travnatých polygonů, kterými podle Ortha reprodukuju vzhled a směr kosení travnatých ploch letiště.
Evidentně existují nějaké budoucí plány změn v XP12, kde by to mohlo působit problémy.
LKOZ jsem nahlásil jako chybějící ICAO v XP12 databázi a tento požadavek byl schválen, když ale chci LKOZ uploadnout na Gateway, vyhazuje mi to chybu z důvodu neexistence ICAO kódu. Takže zatím jen z mých stránek.

Aby tahle scenerka dávala větší smysl - třeba pro mise CVARS nebo pro volné simulace záchranářských operací, potřebuje ještě přilehlý HEMS LKOP (FN Ostrava), ten mám taky, ale se stavem se kterým nejsem úplně spokojen a včera večer mě napadl ještě jiný způsob zpracování, který chci vyzkoušet o víkendu.

LKOZ je zatím můj prostorově nejstísněnější projekt do XP12, ale byl také časově nejnáročnější, díky husté městské zástavbě a snaze o co nejpřirozenější napojení do autogenu. Scenerka není 100%. Největší problém byly fasády přilehlého obchodního centra Avion shopping park v poměrně členitém terénu. Někde se střešní prvky utápí, někde levitují. Předělával jsem ty největší průsery pomocí dělení na menší fasádní celky asi třikrát.

Fasády jsou v XP12 parádní, hlavně ty nové s 3D prvky a user friendly popisky nodů jednotlivých typů zdí. K dokonalosti ale pořád chybí - buď jednotný pivot point pro skupinu fasád, nebo lokal flat terrain polygon jako má MSFS. Teprve pak by byl odstraněn problém fasád s výškovou elevací.

Fandové helin mohou vyzkoušet, zpětná vazba bude vítána.
 
Gonzo
VWAC
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ