FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
LKUB a LKUS XP12 Jeden příspěvek | Celý strom
LKUB a LKUS XP12   17. 2. 2024 / 20:25
Willhelm   
Jirko díky za komentář i info.

K tomu problému s vykreslováním zaparkovaného stroje na heliportu.
Ramp start je ve scenerce klasicky na středu heliportu a parametry mám určitě nastaveny korektně.
Ono možná ramp start by neměl být umístěn na heliportu, jenže když jej tam nedám, tak svou mašinu na heliport start dostaněš jen vybráním jednoho ze dvou vektorů heliportu a XPL ji většinou jebne právě takto cypatě na kraj heliportu jak to máš na tom tvém screenu. Umístěním ramp start fíčury tento problém odpadá a simptákova mašina je ve středu heliportu.
Osobně jsem přežil celou éru XP11 s vypnutým vykreslováním zaparkovaných strojů, protože default XPL systém je umisťuje divně a v kombinaci s tím co zmiňoval nedávno Artoo - že dost tvůrců Gateway scenerek jede na výkon místo na kvalitu a takoví se nezdržují nastavováním velikosti stojánky, podporovanými typy strojů atd. Jebnou default E kategorii a jak zapneš kreslit zaparkovaná éra máš malé letiště přeplněné 747 nebo A330. Přitom i Jan Vogel ve svých tutoriálových videích na WED upozorňoval - neflákejte nastavování parametrů, teď to nemá vliv ale jednou mít bude a vaše scenerka bude vypadat nesmyslně. Mám tedy vyplé vykreslování strojů na stojánce i v XP12, používám Traffic Global, ten mi to řeší co se týče velkých letadel na řízených letištích. V XP11 knihovně byl stejně jen jeden vrtulník, v XP12 teoreticky dva.

Další problém co vidím je, že fígl se srovnáním svahu je OK pro uživatelův stroj, ale AI modely úplně ignorují hardpoint objekt a jsou přilepené na meshi pod. U heliportů na budovách se to schová pod fasádou budovy, ale u té nízké fasády holt ne.

Jinak pořád čekám kdy budu moct nahrát scenerku LKOZ u které mi schválili ICAO heliportu do XPL databáze, ale stále mi WED píše: nelze nahrát - neexistující ICAO. Tohle bude v nějaké větší aktualizaci, jsem možná měl rovnou dát všechny žádosti, ale nechtěl jsem žádat o něco k čemu třeba scenerku dělat nikdy nebudu.
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ