FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 7. 5. 2024, svátek má Stanislav Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
X plane - dve tri otazky Jeden příspěvek | Celý strom
X plane - dve tri otazky   1. 5. 2003 / 10:49Roman
Vcera jsem si stahnul demoverzi X plane, o nemz mi tu nekdo driv rikal, ze to je opravdu realisticky simulator, co se tyka fyzikalniho modelu letu.

Pote, co jsem se od toho dema nemohl do ctyr do rana odrthnout, mam dve zasadni otazky:

Na to, jak je to poctive zpracovany simulator, prvni dojem - fantasticky budiky a zivy provoz na letisti a mnohem realistictejsi zvuky v radiu...nejak nechapu, proc na techto strankach o nem neni ani zminka, aspon vyhledavac mi nic nenasel.


ALe druha otazka je tahle: na to, jak je to revolucne a chytre zpracovany simulator, hlavne letoveho modelu, nechapu, jak se letadla pri ruznych akrobatickych kouscich mohou chovat tak NEMOZNE, kdyz prave realismus v tomto ohledu ma byt ta nejlepsi stranka X plane- na jejich strankach je doslova reklama: JESLTI CHCETE HRAT HRY, JDETE K MICROSOFTU. JESTLI CHCETE SKUTECNOST, POJDTE K NAM.

Sorry, ale jestli X plane simuluje letovy model realisticky - nejsem takovy expert, ale staci si nahrat sve akrobaticke kousky treba v mustangu a pak si je pustit jako video -mimochodem super replay - takhle se letadla opravdu nechovaj - nevidel jsem to ani na airshow ani v TV ani ve sturmoviku, kde je to snad hodne hodne blizko realite. Okamzite reagujou na sebemensi pohyb kormidla nebo kniplu - nahoru, dolu, do stran,na videu to pak pusobi jako by to nebyly tezke stroje, ale spis papirovy, lehounky modely - citlivost jako realisticka je doporucena u vsech pak jako 100 procent, takze jsem to tak nastavil.

S cessnou 172 neni problem loop, mozna to je realita, nevim, ale ze by s cessnou 172 slo otacet kolem jeji podelne osy skoro jako s vrtuli, to se me nezda. Sice zacne ke konci trochu padat, ale lze ten manevr dokoncit.

Nejde mi to do hlavy. ANi to prvni ani to druhy.




 
Gonzo
VWAC
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ