FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 5. 5. 2024, svátek má Klaudie Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Zajímavé éro Jeden příspěvek | Celý strom
Z-142 a vyvrtka (was: Re: Re: Zajímavé éro)   7. 6. 2003 / 15:15
JBr   
Milane, staci ti tohle jako odpoved?

Nedalo mi to, abych nezkusil tu dynamiku u Zlinka. Puvodne neupravenou, nakonec jsem do ni implantoval motorovou sekci z tvoji puvodni dynamiky. Vinka (a potazmo i tenhle Zlinek) lita hezky, ale i tak by se nasly k vyvrtce vyhrady.

Vyvrtka - pokud pri uvadeni do vyvrtky dam plnou nohu, ero nema tendenci do ni prejit a po pulce obratky se ustali v jakemsi padu. Pokud v te chvili potlacim, tak prejde do takoveho podivneho rezimu, castecne podobneho tomu co MS vydava za vyvrtku. Pokud se pri uvadeni pokusim plnou nohu korigovat, ero okamzite reaguje a prechazi do vyvrtky na druhou stranu, tady uz jsem radsi nikdy plnou nohu nezkousel a vybiral

Vyvrtka na zadech - je rozhodne plossi a rychlejsi nez klasicka, bohuzel nemuzu potvrdit nakolik se to blizi realu. Vybirani neni stejne jako u klasicke zadny vetsi problem (v realu u Z-142 by to urcite bylo slozitejsi).

Souvrat - tohle budu komentovat jen tim, ze jsem 15 minut lital se Zlinkem jeden za druhym, jako skateak na U rampe Souvrat se sice jakztakz dal udelat i s puvodni dynamikou u Z-142, ale tohle je proste neco jineho.

Verdikt - jestli se ti to podari a domlouvis se s tymem co delal Vinku, aby pomohli s dynamikou, bude ta 142ka naprota bomba
img_forumn/r14544_1.jpg (330x400)
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ