FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 9. 5. 2024, svátek má Ctibor Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
MSFS-katastrofa Jeden příspěvek | Celý strom
MSFS-katastrofa   28. 1. 2021 / 10:16
Tragédie v JRD
to nesmíš brát tak vážně )) ber to jako arkádu s docela hezkou grafikou mam tam sice už pár desítek hodin, ale ješě pořád se kochám ... tak se taky kochej a na letadla kašli ... je to přece jen simultáro

ad licencování letovýho modelu - na to uz je pozde (nemluve o tom, za pravdepodobnost, ze by jim to LR licencoval ... ). znamenalo by to v podstate kompletní změnu toho, jak se v msfs dělají letadla... a dělej tohle v situaci, kdyz uz je to půl roku mezi lidma, a pulka vendoru uz ma rozdelany komercni letadla (nemluve o tom, ze cílovka flight simu je asi trošku jiná)..

ad ovládání přes virtual kokpit .. to bych zakazal. ja to nechci. to je strašný. zlatý 2D kokpity v FS2004. i když vypnu komíhání kokpitu, tak se furt lehce komíhá , a není nic lepšího, než když myší nastavuješ hodnotu A .. klikáš, klikáš, do toho čučíš ven ... a najednou koukáš, že klikáš úplně jinam. kterej mamlas vymyslel virtual kokpity? nastavování frekvencí a pdobných věcí je naprosto příšerný opruz (bohužel si nejsem schopný zapamatovat víc, jak 6-7 zkratek).
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ