FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 27. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
LZMA video na youtube Jeden příspěvek | Celý strom
LZMA video na youtube   2. 4. 2021 / 04:13
JirkaK
Když něco nevidíš, tak ti to nechybí, nehledáš to a tudíž si scenérku nestáhneš.

A je irelevantní jestli je to placené nebo zdarma. Ukaž mi, že tvoje scenérka je co k čemu ať s ní nemusím ztrácet čas. Autor to určitě testuje a prolítává free kamerou, při tom snad může zapnout nahrávání a vybrat z toho něco použitelného, případně to může nahrát někdo, komu to dává k otestování. A jednoduchý edit videa, kde dělá jen cut z jedné videostopy zvládne člověk i v mobilu za pár minut.

Bohužel spousta autorů nedokáže ani udělat normální screenshot, takže jejich práce zapadne. Bez ukázky to odradí mraky lidí, se špatnou prezentaci to lidí odradí ještě víc lidí. Naopak dobrá prezentace přiláká pozornost a lidi si to daleko raději stáhnou/koupí.

To, jaká je autorova story nikoho nezajímá, kdo a kolik musí živit hladových krků, jestli má tři zaměstnání není problém toho kdo si to stahuje. Ale proč se někdo bude zabývat autorem který oproti jinému autorovi nepřinese nic navíc, nemá přidanou produkční hodnotu a neumí se prodat?

Já třeba dělal jen integraci GTN, takže tam video nic navíc než screenshot neukáže, ale postup instalace jsem mohl odfláknout dvěma větama v texťáku, ale takovéhle návody sám nesnáším, takže jsem holt otevřel word a trošku si s tím pohrál ať to vypadá a je to přehledné, samotný návod pak vypadá jako různé manuály či technická dokumentace - http://download.jirikocman.cz/Phenom%20100%20GTN750%20mod%20v2.pdf
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ