FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 16. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
LZMA video na youtube Jeden příspěvek | Celý strom
LZMA video na youtube   2. 4. 2021 / 11:24
JirkaK
máme na FB stránku kde prinášame skoro denne info z vývoja

máte FB stránku, a kdo na té stránce je? Ten kdo o tobě ví a našel si tě. Jak tě ale někdo najde když tě nehledá? FB je co do propagace naprosto nevhodná platforma. Osobně si i myslím že FB není ani nejideálnější platforma pro to držet tam fanouškovskou bázi, jsou lepší s daleko většími možnostmi. FB je dost omezená a těžkopádná platforma, která dost špatně používá.

Oproti tomu YouTube je platforma kde najdeš i to co nechceš, resp. nehledáš. YT má jeden z nejsofistikovanějších algoritmů, který ti dokáže nabídnout přesně to, co tě zajímá aniž bys to aktivně musel hledat, což jen dokládá že existuje spousta poradenských firem které dokáží ve spolupráci s autory strukturovat videa včetně popisků a tagů tak, aby zasáhlo přesně ty, které zasáhnout má. YT je platforma, nástroj pro propagaci, která tě nestojí vůbec nic a může mít obrovský záběr.


Když budu hledat zajímavé scenérky, jdu na YT, kdybys měl propagaci na YT, dřív nebo později na mě tvoje dílo vyskočí i když jsem hledal v úplně jiné lokalitě. Lidé tě tam najdou i když to cíleně nedělají.

Předpokládám že tvá motivace k tomu dělat scenérky je, že tě to baví a dává ti radost rozdávat radost dalším, kteří ji budou používat. Čím více jich bude tím víc rozdané radosti a tím i více radosti i pro tebe. Takhle to aspoň jako autor, čehokoli, co jsem nedělal za peníze, vnímám a právě to mě motivuje k tomu dát do toho ještě něco navíc a vhodně to propagovat.

Když to uvážím, že na scenérce strávíš desítky, možná stovky hodin svého času a nenajít si chvíli na to připravit nějakou pěknou propagaci a argumentovat tím že už to i tak sebralo moc času, to je dle mě jen snaha o výmluvu. Jakoby v tom množství času mělo mysl řešit.



Neviem, možno ty to robíš inak lepšie alebo nerobíš nič a len kritizuješ

Pokud jsem to dělal, nedělal jsem to lépe, nedělal jsem to hůře, dělal jsem to jinak. Tak, že jsem byl přesvědčený že jsem své dílo prodal jak nejlépe šlo.

Nikoho jsem nekritizoval, jen jsem vyjádřil svůj názor, že mě mrzí, když autoři, kteří tráví mraky svého času výrobou něčeho a pak nemají chvilku tomu svému výtvoru věnovat patřičnou péči - propagovat ho co možná nejlépe dokáží.
 
VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ