FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 26. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
LZMA video na youtube Jeden příspěvek | Celý strom
LZMA video na youtube   2. 4. 2021 / 12:09
JirkaK
Už jsem psal kolegovi.

Mě přijde líto, že autoři dělají výborné věci ale ty zapadnou protože už se dále nesnaží své dílo propagovat.

Je fajn že se to dostane mezi lidi alespoň těmi recenzemi nebo doporučeními v rámci komplexnějšího obsahu ale přijde mi to jako zahozený potenciál, který v podstatě nic nestojí.

Screenshoty máte na FB v pohodě, ale na FB je těch 92 sledujících kdo? Fanoušek, který tě zná, Ty ale přece chceš fanoušky, kteří tě ještě neznají. A na FB tě rozhodně nepoznají pokud tě cíleně nehledají a hledají tě tehdy jedině tehdy když tě znají, takže tě nepotřebují najít

Investujete čas na podporu fandů, což je ok, ale osobně bych větší pozornost věnoval těm, kteří se těmi fandy teprve stanou.

A jak koukám na tu FB stránku, tak to ani neděláte zadarmo. Hned první věc co na mě vypadne, je výzva k finanční podpoře.

Tady bych doporučil to lidem netlačit, ten kdo tě bude chtít podpořit, si cestu najde a nepotřebuje k tomu vést za ručičku ani žebrácké tlačítko jak to lidé vnímají, ale to je zase vaše věc. V každém případě, pokud už vítáte finanční podporu, předpokládám že když ji bude více, bude i větší motivace dělat další content, ale podpora není bez fanouška a fanoušek není bez propagace. Lepší propagace, více fanoušku, více fanoušků větší podpora.

A tady se opět otevírá zajímavá možnost. Když už tě fanoušek ocení, podpoří a něco ti přispěje, tak kromě jeho osobní radosti že podpořil něco dobrého nemá. Tady se otevírá možnost aby tě lidi podpořili, dokonce i pravidelně, když jim nabídneš něco navíc.

Lidi ti přispějí daleko raději když budou mít pocit že tím získají něco navíc, co jiní, kteří nepřispějí nedostanou. Když třeba nabídneš těm co ti přispějí přístup k beta verzi nového díla, nějaké behind scenes, může to být dostatečná motivace k tomu aby lidé přispěli aniž by to bylo formou žebrání.

S těmahle extra odměnama pro podporovatele pak můžeš být hodně kreativní. Za pár šupů to budou třeba ty bety nebo behind scenes ale za vyšší částku s tebou může třeba přes video call konzultovat tvorbu vlastní scenérky, kdy mu poradíš jak na to apod. nebo za kýbl peněz si s polu zajdete třeba na veřeři a bude si s tebou moct X hodin povídat face to face. Možnosti jsou nepřeberné.


 
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ