FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 24. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
PMDG DC-6B Jeden příspěvek | Celý strom
PMDG DC-6B   12. 10. 2021 / 19:24
Willhelm   
No ono bohužel těch letadel z období od konce války po hromadný nástup proudových motorů koncem padesátých let není. Ono s XPL etablovanýma EADS 737 a IXEG 737 asi s DC-6 zamířili na dobrý segment.
Bohužel jim XPL zákazníci přišli v malém počtu a měli na rozdíl od FS zákazníků větší nároky.
Proklínám IVAO vintage tour a moje rozhodnutí to odlítat na XP11. Ono to na jednu stranu je super éro, ale od totálních kokosů. Já se k tomu furt vracím, asi proto že mě občas baví překonávat ty problémy, které jdou ruku v ruce s používáním starých a nepodporovaných letadel.
Jinak rozluka s PMDG určitě, zvláště co jsem si minulý týden přečetl jak megačurda Randazzo a jeho banda přikyvovačů zametli s váženým zákazníkem, který se jim odvážil navrhnout, že když už tedy definitivně ukončili prodej DC-6 i pro XP10, bylo by možná na čase zachovat se vstřícně a dát to komunitě jako freeware ať se o to stará tak jako třeba v případě Mi-2, Yak-40, An-24 - které díky původním autorům, jejich laskavosti a několika desítkám nadšenců lítají pod XP11 ačkoliv původní éra by byly pro XP9.
Místo stručného NASRAT se tam do něj pustili v přesile osm na jednoho, jaké že jsou XPL uživatelé svině, které si neumí vážit kvalitního vývojáře, Austin a jeho tým jsou další svině, protože je nezařadili do okruhu vývojářů které LR informoval o vývoji XP11 s předstihem atd. No prostě seznam sviní jak už to tak ubožáci mají ve zvyku...

Bez zdroje k tomu jejich DRM pluginu se s tím ale fakt nebude dát dělat mnoho. A pokud vím, tak si s tím nikdo neporadil, což je paradoxní, protože zajímavý efekt početné FSXX komunity je v tom, že jejich DC-6 pro FSXX se povaluje s 'léčivem' po různých pochybných webech s daty uploadů cca 14 dní po oficiálním vydání... Kdybych se už na FSXX nevyprdl možná bych to i zkusil, ale jak jsem teď četl reakce nějakých uživatelů, tak FSXX verze je proti FSX/P3D a XP10 dost osekaná co do funkčnosti, takže jí někteří začli přezdívat light DC-6. Reakce PMDG (zcela nepřekvapivě): Není náš problém, za to můžou ty svině z ASOBO.
 
Gonzo
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ