FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 16. 5. 2024, svátek má Přemysl Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FSX doplňky Jeden příspěvek | Celý strom
FSX doplňky   21. 4. 2014 / 20:44
Rychlokvaška
Jo Fabo, tak to prostě chodí, to sis ještě nezvykl? Práce lidí stojí peníze, protože ty lidi za ty peníze potřebujou nějak žít. Ať už je to film, muzika, data, sw, nebo addon do onoho sw, stojí to peníze. Někdy sw stojí víc než hw, přesto, že ho nemůžeš uchopit. Speciálně to chápu u geografických dat, u kterých, bohužel narozdíl od spousty lidí, rozumím z první ruky náročnosti a nákladnosti jejich pořizování a aktualizace. Ale nechci moralizovat, tohle předpokládám chápeš.

Taky mi vadí, že dostat FSX do nějaké použitelné podoby mě stálo pěkných pár stovek dolarů, přesto, že v XPlane mám díky šikovnosti a obětavosti pár nadšenců totéž za zlomek té částky. Ale protože každý z těch simů mi v něčem přirostl k srdci, nic jinýho mi nezbývá. Stejně jako třeba Flanker-DCS. Kdybych to nehodlal přijmout, tak si s tím prostě nehraju a peníze investuju nějak smysluplněji.

Pokud jde o ty standardy - taky se mi to úplně nelíbí, ale raději tohle, než ten chaos předtím. Nedivím se jim, FSX je fousatej paskvil. Někdo to uchopit musel a je jen škoda, že to trvalo tak dlouho. Osobně jsem naopak rád, že někdo udělal pár produktů s nějak smysluplným instalátorem, možností zálohování a konfiguračním softíkem. Až dodělají globální LandClass, bude to pohoda. Drbat se s tím pořád dokola už mě popravdě moc nebaví. Instalace a konfigurace FSky mi nedávno zabrala několik dní práce a to je prostě naprosto neadekvátní utrpení za tu trochu zábavy. A to pominu onen drobnej fakt, že i ta finální konfigurace vůbec není finální a je to jen hromada kompromisů a berliček.
 
Gonzo
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ