FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 26. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Nevolnost? Jeden příspěvek | Celý strom
Nevolnost?   20. 6. 2016 / 22:48
tonde   
Sedni si na židli proti stěně, cca 3/4 metru až metr od ní, na stěnu si namaluj tečku. Sedni na židli, oči na tečku a toč hlavou tak, jako kdybys nosem chtěl nakreslit na stěnu kružnici. 10 x na jednu stranu, 10 x na druhou, očima přitom stále koukej na tečku. Pokud se ti udělá blbě dřív než za 10 otáček, přestaň a druhý den si dej stejný počet otoček. Pokud vydržíš, dej si každý večer 2 - 3 série. Po pár dnech, pokud to budeš dobře snášet, si přidej 5 toček na každou stranu. Pokud vydržíš, za měsíc můžeš bez problémů lítat akrobačku - vestibulár si zvykne. Mně tohle cvičení pomohlo v mých začátcích na tryskáčích.
Než si zvykneš, v zatáčce dle možností otáčej hlavu do zatáčky, ne ze zatáčky ven, týká se hlavně situací, kdy neřídíš ty a instruktor ti něco ukazuje. Vyvaruj se v mašině rychlých pohybů hlavy ze strany na stranu a to zvláště v zatáčkách.
Třeba se stále lehce najíst, nejhorší bolest je když žaludek nemá co zvracet. Igelitový pytlík po ruce je samozřejmostí - nosil jsem ho furt
A na závěr - kdo v letadle neblil - nelétal
Peace, brothers!
 3x  
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ