FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 29. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
2022 Jeden příspěvek | Celý strom
2022   5. 9. 2022 / 09:26
Willhelm   
No dost šotoušů si zvyklo na to, že Dovetail jim Train simulator každý rok povyšoval podle aktuálního roku.
Když jsem jej kupoval tři roky po vydání (2009) byl to Train simulator 12, loni to byl Train simulator 2021. Letos je to kupodivu Train simulator Classic asi aby to odlišili od druhého taháku na peníze pod názvem Train Sim World 1, 2 a ve vývoji 3 (což je v podstatě zase jen přejmenovaný Train simulator z roku 2009 s trochu jiným UI. Názvy se mění, ale chyby z roku 2009 zůstávají. Je docela možné, že i Asobo přejme tuto evidentně úspěšnou marketingovou strategii Dovetailu a začne FS přejmenovávat aby jaksi zdůraznili, že to je živý produkt. V článku o výročí dvou let od vydání jsem náznak toho, že by mohli vytvořit novou edici a rebrandovat zachytil. Co si o tom myslím si raději nechám pro sebe ať tady zase některým s ůzkým profilem rozhledu nerupne žilka na penisu.

Nicméně nadpis videa jsem pochopil tak, že ukazuje stav (jak může vypadat) FS v roce 2022.
U videí z XPL to bylo jasné protože video XP11 2019 ukazovalo jak se vylepšil XP11 dva roky od vydání. Jako já používám FSXX, někdo Flight Simulator 2020 zkracuje na Flight Simulator, protože evidentně necítí potřebu odlišovat od předchozích edic 98,2000, 2002, 2004 a X (X:SE). 2022 fakt odkazuje na rok kdy bylo video dělané a clickbait je v tomto případě jen ve tvé hlavě.

Co tam je zavádějí cí je *ULTRA REALISTIC Graphics Mods* protože tam kromě Google Maps replacement tool a BIJAN HABASHI - 4 SEASON PACK žádné grafické módy nemá. V XPL takových modů dva roky po vydání 11, bylo hafo. Většinou experimentovaly s vývojovými shadery a s reshade. Výsledky byly někdy opravdu dechberoucí, ale většinou spíše tak, že kde to přidalo, jinde to ubralo, a tak grafický mod, který dělat opravdu ultra realistické extérierové snímky ztmavoval kokpit tak, že se prakticky nedal používat. Není bez zajímavosti, že uživatelé XPL mohou v FSXX zažít Déjà vu a setkat se s vývojáři kteří ještě nedávno dělali pro XP11.

Já Petrovi například za odkaz děkuji, protože od RKAPPS jsem měl XPRealistic plugin, ten však zprvu běžel pod FlyWithLua pluginem a kolidoval prakticky s každým jiným skriptem jak byl složitý. Ale vývojář šel do sebe a časem to předělal na samostatně běžící plugin. Tady jsem viděl kam to z XP11 edice posunul, co recykloval a co přidal nového. Kdybych zvažoval, že na FSXX začnu lítat více než sporadicky co dva updaty v naději, že se to konečně posunulo směrem, který bych ocenil, tak FSREALISTIC CORE bych asi i koupil.

Klasický YT cklickbait pro FSXX je spíše: Real pilot fly Microsoft Flight simulator v nejrůznějších obměnách, stovky tisíc prokliků zaručeny i když to evidentně točí poleno co v reálném letadle neseděl ani jako pasažér a u FSXX sedí tak osmou hodinou... Mimochodem mládežník mi nedávno dělal přednášku o tom, že dnešní TyTrubkeři mají jakousi kuchařku - aby na videu vydělali co nejvíce peněz, takže většina videí se tvoří podle ní a cílem není pomoct druhým, ale v prvé řadě vydělat. Mluvil o tom dvě hodiny a já nestačil mrkat jaké sofistikované metody sociálního inženýrství a podprahové manipulace se tam dají využívat. No školení proti nekalým prodejním taktikám a školení prodejních taktik co jsem absolvoval před dvaceti lety je proti tomu hadra.
 
Gonzo
VWAC
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ