FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je neděle 28. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
2022 Jeden příspěvek | Celý strom
2022   5. 9. 2022 / 10:31
Willhelm   
No tys tomu dal na frak a pleteš hrušky s jabkama. Microsoft Train simulator z roku 2001 (vývojář Kuju) je už roky mrtvá záležitost, která zůstává živá jen díky komunitnímu projektu Open Rails http://openrails.org/ a tak i na dnešních systému jdou spouštět addony a aktivity původně dělané pro MSTS (2001).

Já psal o historii pojmenovávání Train Simulatoru z roku 2009 (původní vývojář Rail Simulator později Dovetail) Ten se jen přejmenovával, aniž by v něm Dovetail cokoliv zásadního změnil.

Train Sim World pak opravdu nahradil engine, ale z roku 2009 ne 2001 s tím, že se v něm recykluje obsah z Train Simulátoru.

Provozuju Open Rail s Šemorovic BP (funkčně super, ale graficky už i přes značné zlepšení díky Open Rail za zenitem) a mám od roku 2012 i Train simulator 12 kde provozuju hlavně Jindřichohradeckou úzkokolejku (v době vydání Train Simulator 2009 dnes Train Simulator Classic neměl s původním Train Simulatorem (2001) od Kuju fakt nic společného, od ovládání, editoru tratí a aktivit až po správu assetů). Train Sim World jde mimo mě, protože lepší grafiku nepotřebuji a nehodlám žebrákům z Dovetail platit znovu za produkt s chybama z roku 2009. Mimochodem TSW2 je ofiko stále ve vývoji, spousta průserů nedořešených (protože výměna enginu asi není tak jednoduchá jak se duté hlavy manažerů v Dovetail domnívaly) a místo aby je dotáhli, se Dovetail rozhodli vydat TSW3 u kterého slibují, že už vše bude v cajku. Aktuální review bombing TSW2 na Steamu jim myslím docela dost jasně ukazuje co si o tom jejich zákazníci myslí.
 
VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ