FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pondělí 29. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
2022 Jeden příspěvek | Celý strom
2022   5. 9. 2022 / 10:52
Tragédie v JRD
Heh ... no, tak ted jsi tomu dal na frak ještě víc

Rail Simulátor z roku 2007 (předchůdce toho Train Simulátoru do z roku 2009) je hra, která vznikla jako mírná evoluce Train Simulátoru z roku 2001 (stejný engine, mírná vylepšení ) - mimochodem, víš kdo byl vývojářem Rail Simulátoru? Kuju.

Kuju po vydání Rail Simulátoru pak s železnicí skončilo a další vývoj převzal právě dovetail a prodával to jako Rail Sim Works a dalšími jmény, a to je to, co je teď Train Simulator Classic. Stále prakticky beze změn (jen mírné inovace, aby to bylo schopné běžet na nových kartách). Co je tady klíčové, tak to, že je to pořád postavené na v podstatě původním enginu , který byl už v MSTS (ano, v průběhu času se i ten měnil a zlepšoval, ale žádná velká změna se neudála).

vlastně první velká změna v celém tohle světě přišla až s uvedením Train Sim Worldu, což je konečně právě ten nový engin z Unrealu.

Já psal o historii pojmenovávání Train Simulatoru z roku 2009 (původní vývojář Rail Simulator později Dovetail) Ten se jen přejmenovával, aniž by v něm Dovetail cokoliv zásadního změnil.

tuhle větu moc nechápu, protože původní Train Simulator 2009 už dělal Dovetail, poté, co vše koupil právě od Kuju, kteří vydali ten Rail Sim v roce 2007.
 
FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ